dagens skärpning

Att det överhuvudtaget fortfarande finns folk som lägger upp bilder de tagit på sig själva i spegeln eller med webcam där man ser att de tittar på sig själva istället för in i linsen när bilden tas. Fenomenet självporträtt i spegeln är väl tillräckligt tramsigt som det är utan att man ska behöva dubbelfaila genom att inte ens göra det rätt?

broken hip

Min höft gör ont som en motherfucker, varje gång min högerfot är i luften eller jag böjer höften det minsta strålar koncentrerad ondska ut i benet och allt beror på att jag i FÖRRGÅR kände ett behov av att skryta med att jag utan problem kan sitta i lotusställningen. Därefter försökte jag lägga foten bakom nacken också, vilket jag alltid nästan kunnat göra, men aldrig helt klarat av. Jag har dock inte provat något av dessa två konststycken på några år, och tydligen är det inte en lika bra idé längre.

Hej åldrande kropp.

it wasn't a freaking lottery

Är det bara jag som tycker att det är en grov förolämpning att säga "Grattis" när en bekant har träffat någon? Jag loggar in på facebook och ser att en killkompis har listat sig som "In a relationship" med en tjej. 18 pers like this - fine. Men av tio kommentarer är sju gratulationer av typen "Grattis vännen", och det förvånar mig att ingen av dem skrivit rakt ut vad där egentligen står: "Äntligen har någon förbarmat sig, vi trodde fan aldrig du skulle hitta en tjej!". Att faktiskt skriva så hade till och med varit bättre då det åtminstone skulle kunna tolkas som ett skämt, men "Grattis vännen" talar sitt tydliga språk.

RSS 2.0