LOL

Minns ni när The Cardigans lanserade sin musikvideo till "My Favourite Game"? Det fanns tre (tror jag) olika slut, men samtliga gick ut på att Nina var med om en bilolycka. Dessa fick inte sändas i tv så slutet klipptes istället direkt till en Nina som sitter på marken, reser sig upp och borstar av sig.

Tolv år senare visar en helt vanlig reklamfilm hur en man slungas iväg med en enorm katapult över en halv stad innan han kastas rakt igenom glasfönstret på en stor byggnad. Neat.


oj, så vuxet.

I sådana där löjliga vuxenpoäng-test finns ofta en punkt med som kallas "Väljer att inte svara i telefon". Den FÅR man vuxenpoäng för, hur funkar det? Jag låter bli att svara i telefon så fort jag inte känner igen numret, och jag känner mig verkligen inte speciellt mogen när jag gör så.

bicycle song

När jag cyklar i regnet väjer jag för småstenar och pinnar för säkerhets skull. Vissa av dem visar sig på nära håll vara små sniglar och långa daggmaskar, som förvisso verkar en aning självmordsbenägna som de sträcker sig över vägen, de kryper nämligen aldrig, aldrig längs med vägen. Titta själv nästa gång det regnar.

RSS 2.0